Pass4TestはIT技術者に向きMicrosoft、Ciscoなど認定試験の問題集を用意しいたします

Pass4Test問題集,IT

最新のNetwork ApplianceのNS0-120認証試験

Pass4Testは100%の合格率を保証するだけでなく、1年間の無料なオンラインの更新を提供しております。最新の資源と最新の動態が第一時間にお客様に知らせいたします。何の問題があったらお気軽に聞いてください。

Network Appliance Network Appliance NACA Certification NS0-120

この情報の時代には、IT業界にとても注目され、この強い情報技術業界にIT人材が得難いです。こうしてNetwork Appliance認定試験がとても重要になります。でも、この試験がとても難しくてIT者になりたい方が障害になっています。

Pass4Testは毎日24時間オンラインに顧客に対してサービスを提供するアフターサービスはとても良いサイトでございます。最新な情報を1年間に無料にアップデートしております。少ないお金をかかって、一回に合格しましょう。Pass4Testの問題集は最大のお得だね!

試験番号:NS0-120問題集
試験科目:Network Appliance 「Data ONTAP Advanced Exam」
問題と解答:全90問

今は時間がそんなに重要な社会でもっとも少ないお時間を使って試験に合格するのは一番よいだと思います。Pass4Testが短期な訓練を提供し、一回に君の試験に合格させることができます。試験に失敗したら、全額で返金いたします。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://pdf.pass4test.jp/NS0-120.pdf

1.Which of the following commands adds the share "netapp" to the /vol/vol2/home directory?
A.cifs shares dd netapp /vol/vol2/home cifs shares ?dd netapp /vol/vol2/home
B.cifs shares dd /vol/vol2/home/netapp cifs shares ?dd /vol/vol2/home/netapp
C.cifs shares dd netapp /vol/vol2 cifs shares ?dd netapp /vol/vol2
D.None of the above
Answer:A

Network Appliance   NS0-120   NS0-120   NS0-120

2.Which of the following definitions best represents the function of the cifs setup command?
A.Displays the mount point of all shared directories
B.Displays the names of all mounted directories on the storage appliance
C.Displays the prompts for CIFS configuration information
D.Displays a list of the users on the storage appliance
Answer:C

Network Appliance   NS0-120   NS0-120   NS0-120

3.Which one of the following commands is NOT a good command for troubleshooting connectivity
problems from the storage appliance console?
A.ping
B.ifstat
C.netdiag
D.iostat
Answer:D

Network Appliance   NS0-120   NS0-120   NS0-120

4.If an NFS client attempts and fails to access a file opened by a CIFS application, which of the following
commands would you use to view the connection?
A.cifs audit
B.cifs sessions
C.cifs shares
D.cifs lookup
Answer:B

Network Appliance   NS0-120   NS0-120   NS0-120

5.Which one of the following commands best displays the statistics for the network interface?
A.netstat
B.ifconfig
C.sysstat
D.ifstat
Answer:D

Network Appliance   NS0-120   NS0-120   NS0-120

6.Which option should be used with the nfsstat command to assist in decoding export and mountd errors?
A.nfsstat -d
B.nfsstat -z
C.nfsstat -c
D.nfsstat -t
Answer:A

Network Appliance   NS0-120   NS0-120   NS0-120

7.Which one of the following commands would you use to set up the network interface?
A.ifstat
B.ping
C.ifconfig
D.traceroute
Answer:C

Network Appliance   NS0-120   NS0-120   NS0-120

8.If a qtree security style is UNIX, CIFS client file access is determined by ___________ .
A.NT ACLs
B.UNIX permissions, and if the CIFS user name can be mapped to a UNIX user name
C.The last client to set permissions
D.(Not Allowed) A CIFS client cannot access files in a qtree with a security style of UNIX.
Answer:B

Network Appliance   NS0-120   NS0-120   NS0-120

9.If the client is a CIFS client, locks are __________.
A.Advisory
B.Mandatory
C.Ordered
D.Optional
Answer:B

Network Appliance   NS0-120   NS0-120   NS0-120

10.Which option of the exportfs command will temporarily export a resource while ignoring the options
specified in the /etc/exports file?
A.exportfs exportfs ?
B.exportfs -i
Answer:B

Network Appliance   NS0-120   NS0-120   NS0-120

11.Which of the following statements would NOT apply to an entry in the /etc/exports file regarding
exporting directories, qtrees, and volumes?
A.Export each volume separately.
B.The storage appliance must resolve host names.
C.Export ancestors and their descendants.
D.Export /vol.
Answer:D

Network Appliance   NS0-120   NS0-120   NS0-120

12.Which one of the following is NOT part of the UNIX security style?
A.GID
B.Other
C.SID
D.UID
Answer:C

Network Appliance   NS0-120   NS0-120   NS0-120

13.NTFS allows file access based on ___________.
A.NT ACLs and UNIX permissions
B.SID and password
C.NT ACLs and SID
D.UNIX permissions
Answer:C

Network Appliance   NS0-120   NS0-120   NS0-120

14.To determine if a problem you are experiencing is known to NetApp, use the NOW site _____ utility.
A.System Configuration Guide
B.Bugs Online
C.Release Comparison
D.Ethereal
Answer:B

Network Appliance   NS0-120   NS0-120   NS0-120

15.Which TWO of the following are Data ONTAP commands for gathering performance information?
A.sio_ntap_soll
B.sysstat
C.perfstat
D.nfsstat
Answer:B D

投稿日: 2012/8/11 4:46:04  |  カテゴリー: Network Appliance  |  タグ: Network ApplianceNS0-120